Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Dev.Id

Youtube | twitch

  • 4
    Subscribers
  • 22.0
    monthly
  • 455.95
    total

Mes de molta activitat

Bon Novembre!

Ja tornem a ser aquí per explicar què hem fet aquest últim mes, i la veritat que ha estat MOLT! Un mes molt mogut amb molt activitat i contingut a totes les plataformes. Potser una última gran empenta abans de "morir"... Aquí explico amb més detall el futur, només pels mecenes: El principi del final.

Però anem a fer un repàs de tot el contingut alliberat aquest mes d'Octubre, que no és poc:

A Youtube hem pogut fer 2 noves Primeres Impressions de sèries. Vàrem començar el mes amb The Mandalorian i hem acabat parlant de The Boys, dos de les sèries del moment. I del #Cineclub vàrem pujar la segona sessió de Love, Death + Robots plena de reflexions interessants. Per altra banda, hem pujat 3 nous #FirstPlay: Commandos 2 HD Remaster, Until Dawn i Stories Untold. A més, 2 vídeos extra, El pitjor directe de la història i una video-resposta per la #SetmanaCastanyera organitzada per Creadors.

A Twitch, com sempre, impressionant! Directe quasi totes les nits. Vàrem patir un petit problema amb el cable del micròfon que va  obligar-nos parar 5 dies, però un cop solucionat hem tornar i seguit amb normalitat. Durant aquest mes hem acabat Valiant Hearts: The Great War, hem arribat al final de God of War, hem seguit avançant al mode difícil de Final Fantasy VII Remake, estrenat i acabat Until Dawn els Dimarts i descobert el món de Genshin Impact de manera informal. A més, també en el marc de celebració de la Castanyada i Halloween vàrem tornar a Batman Arkham City després d'un any sense tocar el joc.

Per si no fos poc, els Divendres hem seguit amb noves edicions del 📽 #Cineclub: El Camino, pel·lícula seqüela de la sèrie Breaking Bad, High Score, sèrie documental sobre la història dels videojocs, i Bird Box, pel·lícula de terror de Sandra Bullock. De totes aquestes sessions tindrem el més aviat que pugui un resum a Youtube.

I per últim, vàrem tornar a publicar a TikTok, també per donar suport i acompanyar les activitats de la comunitat, amb un petit TOP5 Millors pel·lícules de terror.

Com podeu veure, moltíssim contingut nou que teniu sempre disponible per veure quan i on vulgueu. Un contingut que dia a dia alimenta les xarxes per animar a tothom tant a consumir contingut en català com a crear-lo. De fet, d'aquí ha nascut un nou podcast: El podcast que ningú havia demanat, i part de les activitats han format part d'un gran esdeveniment que inclou molt més contingut: Setmana Castanyera.

I això és tot per ara, només recordar-vos que us podeu subscriure de manera gratuïta amb Amazon Prime a Twitch, és molt fàcil i rebo una part de diners de manera mensual o fer-vos Mecenes aquí a l'aixeta per donar suport a tota aquesta producció.

També em podeu seguir a les xarxes socials:

youtube.com/devidcat
twitch.tv/devidcat
tiktok.com/@devidcat
twitter.com/davedarck
instagram.com/davedarck

Gràcies per tot i fins la pròxima! 🙏
Dev.Id
21 November 2020