Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Dev.Id

Youtube | twitch

  • 3
    Subscribers
  • 17.0
    monthly
  • 308.39
    total

Introduction

Em dic David i sóc dels que creu que el videojoc és art. D'igual manera, sempre m'ha fascinat l'audiovisual, planificar, editar, actuar i crear tot tipus de vídeos.

És per això que fa uns 6 anys vaig començar regularment a crear vídeos al meu canal de YouTube, principalment de videojocs però també vlogs. També des de fa 4 anys emeto directes a Twitch regularment amb contingut molt variat.

Bàsicament hi trobaràs els vídeos que a mi m'agradaria veure a YouTube, Twitch, TikTok, etc, tot en català, aportant el meu punt de vista i sense replicar típiques modes i reptes que col·lapsen aquestes plataformes.

Es tracta, doncs, de potenciar el català en les actuals xarxes socials audiovisuals on aquest té poc recorregut i així normalitzar el nostre idioma tant en producció com en consum a Internet.

Si t'agrada la iniciativa i vols ajudar-me, pots seguir-me, que és gratis, o et pots subscriure tant a les plataformes com aquí. Salut i fins aviat!

Posts

Sorry, we couldn't load the results.