Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Dev.Id

Canal de youtube i twitch

  • 7
    Subscribers
  • 23.0
    monthly
  • 99.87
    total

Introduction

Em dic David i sóc dels que creu que el videojoc és art. D'igual manera, sempre m'ha fascinat l'audiovisual, planificar, editar, actuar i crear tot tipus de vídeos.

És per això que fa un parell d'anys vaig començar regularment a crear vídeos al meu canal de YouTube, principalment de videojocs però també vlogs. També des de fa un any emeto directes a Twitch regularment amb contingut molt variat.

Bàsicament hi trobareu els vídeos que a mi m'agradaria veure tant a YouTube com a Twitch, tot en català, aportant el meu punt de vista i sense replicar típiques modes i reptes que col·lapsen aquestes plataformes.

Es tracta, doncs, de potenciar el català en les actuals xarxes socials audiovisuals on aquest té poc recorregut i així fer créixer les comunitats gaming.cat i youtubers.cat.

Si us agrada la iniciativa i voleu ajudar-me, podeu seguir-me, que és gratis, o us podeu subscriure tant a les plataformes com aquí. Salut i fins aviat!

Posts

Sorry, we couldn't load the results.

We are in Beta mode. It's possible you might find an error. Please tell us about it at info@aixeta.cat