Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Dev.Id

Youtube | twitch

  • 4
    Mecenes
  • 22.0
    mensuals
  • 455.95
    total

El Podcast Que Ningú Havia Demanat

Ja està aquí! Ja és públic i accessible per tothom! No sabeu de què parlo? Doncs molt senzill, un NOU PODCAST!

EL PODCAST QUE NINGÚ HAVIA DEMANAT

És un programa on parlarem de qualsevol tema que tingui interès per part dels participants. Ja sabeu que gran part de la meva activitat en xarxes és a Twitch on passo moltes hores en directe ja sigui jugant a algun videojoc com amb el #Cineclub, treballant, fent noves #PrimeresImpressions o simplement xerrant sobre algun tema o notícia d'actualitat.

Doncs bé, moltes vegades dins d'aquest contingut sorgeixen converses i temes espontanis on sovint participa més gent ja sigui a veu o en xat i d'aquestes solen sortit reflexions interessants que deriven també en altres temes igual d'interessants.

Per donar cabuda a tot això, perquè no es perdi un cop emès i perquè d'allí també sorgiran temes nous, he començat aquesta nova aventura que espero us agradi i us entretingui.

El podcast actualment està disponible tant a Ivoox com a Spotify, i miraré si més endavant el puc incloure en altres plataformes. A priori no tindrà definida una periodicitat i tampoc una temàtica general, però no descarto que a la llarga ho concreti més si veig que té interès.

Si l'escolteu i us agrada, seguiu-lo, envieu-me els vostres comentaris i compartiu-lo!

Programa a IVOOX
https://www.ivoox.com/podcast-podcast-que-ningu-havia-demanat_sq_f11077285_1.html
Primer Programa: Transcendència, destí i falsa llibertat

Programa a SPOTIFY
https://open.spotify.com/show/2pj03R8YeTPYjeZVh4vdbo
Primer Programa: Transcendència, destí i falsa llibertat