Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Dev.Id

Canal de youtube i twitch

 • 5
  Mecenes
 • 11.0
  mensuals
 • 33.74
  total

Biografia

Em dic David, programador informàtic d'aplicacions i pàgines web de professió i aficionat als videojocs i al audiovisual entre moltes altres inquietuds.

Unint aquestes dues aficions amb les noves tecnologies, accessibles i assequibles des de fa pocs anys per crear contingut de qualitat, fa un parell d'anys he començat regularment a crear vídeos a YouTube i fa un any a emetre directes de gameplay, xat i podcast a Twitch de manera regular.

Bàsicament hi trobareu els vídeos que a mi m'agradaria veure tant a YouTube com a Twitch, tot en català, aportant el meu punt de vista i sense replicar típiques modes i reptes que col·lapsen aquestes plataformes.

L'objectiu principal al que m'agradaria dedicar-me és el de potenciar l'idioma en aquestes xarxes socials audiovisuals on té molt poc recorregut i així fer créixer les comunitats gaming.cat i youtubers.cat i que cada dia el català sigui més present tant en producció com en consum.

Si us agrada la iniciativa i voleu ajudar-me, podeu seguir-me, que és gratis, o us podeu subscriure tant a les plataformes com aquí. L'aportació dins les plataformes té els seus avantatges i evidentment aquí n'hi haurà d'altres.

Sense uns ingressos estables la meva dedicació continuarà lligada a la disponibilitat que li pugui dedicar en el meu temps de lleure. Per poder-m'hi dedicar regularment necessitarem arribar a uns ingressos mensuals de mínim 600 €. Això sí, comptant totes les fonts d'ingrés:

- Subscripcions i Publicitat a Twitch - Actualment 40 € de 100 € / mes
- Abonaments i Publicitat a YouTube - Actualment 0 € de 100 € / mes (557 de 1000 subscriptors)
- Subscripcions a l'Aixeta - Actualment 11 € de 400 €
- Altres ingressos (Ko-Fi, Streamlabs, donacions) - 6 €

M'ajudeu amb 1-5 €?

Projectes:
- Streamers Catalans
- Podcast #5MinutsMés
- Youtubers Catalans
- Squad Català (en procés)

Producció actual:
- YouTube: Gameplay setmanal + Vídeo/Directe mensual
- Twitch: Directe de 1.30h els Dimarts, Dijous, Dissabte i Diumenge

Producció desitjada:
- YouTube: 2 Gameplay setmanal + Directe setmanal
- Twitch: Directe diari de 1.30h + Podcast mensual


Salut i fins aviat!

Estadístiques generals

 • 5
  Mecenes
 • 11.0
  mensuals
 • 33.74
  total
 • 8
  Publicacions
 • 17
  et segueixen
Estem en fase Beta. Si tens qualsevol incidència, escriu-nos a info@aixeta.cat