Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Dev.Id

Youtube | twitch

  • 4
    Mecenes
  • 22.0
    mensuals
  • 455.95
    total

Setmana Castanyera

Bona tarda amics,

Avui us volia informar molt ràpidament del nou esdeveniment que ha ideat la comissió d'activitats de la comunitat Creadors. per aquest final de mes. En motiu de la Castanyada i el Halloween, dos festes molt populars al nostre territori per varis motius, s'ha decidit realitzar sota aquest marc un munt de continguts relacionats ambdós celebracions.

La #SetmanaCastanyera són un conjunt de directes, vídeos i curts en les plataformes Youtube, Twitch i TikTok durant tota aquesta setmana, des de Dilluns 26 fins Diumenge 1. Si us interessa saber tota la programació només cal que visiteu el canal de #YoutubersCatalans on hi ha penjant un vídeo amb tota la graella i els seus participants (també en la descripció del mateix). Aquí el teniu: https://youtu.be/jFvvTvQ6ySY

Com era d'esperar, jo també participo en aquest esdeveniment amb la meva pròpia programació. A banda de realitzar el contingut habitual, n'hi haurà uns quants de temàtics per aquesta ocasió. Tal com podeu veure a la imatge, demà Dijous estarem a Twitch en directe amb un nou episodi de Batman: Arkham City i Divendres amb una pel·lícula terrorífica en una nova edició del #Cineclub. Dissabte serà el torn de Youtube amb un nou #FirstPlay i Diumenge, per acabar, un vídeo curtet a TikTok on desvetllaré el meu TOP5 de pel·lícules de Terror.

Us espero a twitch.tv/devidcat | youtube.com/devidcat | tiktok.com/@devidcat 😊
Dev.Id
28 Octubre 2020