Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Dev.Id

Youtube | twitch

  • 4
    Subscribers
  • 22.0
    monthly
  • 455.95
    total

🚀 Vol lliure!

Ahir nit vaig poder gaudir per primer cop de Star Citizen, un videojoc en desenvolupament (alfa) de simulació de vol, comerç i combat a l'espai, i va ser una passada!

Feia anys que volia provar el joc però era necessari tenir un bon PC així que he aprofitat ara que me n'he comprat un de nou i que aquest cap de setmana hi ha un "Free Fly", un esdeveniment que es realitza cada cert temps perquè tothom pugui provar-lo de manera grauïta, per entrar i fer un primer tast.

Espero poder fer un vídeo resum a Youtube d'aquesta primera experiència però d'entrada us puc assegurar que és molt recomanable. Si podeu, aprofiteu i proveu-lo fins el 3 de Juny: https://robertsspaceindustries.com (està només en anglès)

I si voleu veure el directe d'ahir, de moment el teniu en VOD al meu Twitch fins el 14 de Juny: https://www.twitch.tv/videos/1039599775  😉

Des d'aquí també volia agrair en valvestater65 per fer-me de guia 🥰 i en kelva de la comunitat catalana del videojoc CATCOM per acompanyar-nos, va ser tot un plaer.

Us deixo per aquí algunes de les captures que vaig fer durant els vols d'exploració a l'espai, m'ha costat decidir-me perquè era tot tant espectacular que cada moment valia la pena veure'l.