Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Dev.Id

Youtube | twitch

  • 3
    Mecenes
  • 17.0€
    mensuals
  • 280.69€
    total

🚀 Vol lliure!

Ahir nit vaig poder gaudir per primer cop de Star Citizen, un videojoc en desenvolupament (alfa) de simulació de vol, comerç i combat a l'espai, i va ser una passada!

Feia anys que volia provar el joc però era necessari tenir un bon PC així que he aprofitat ara que me n'he comprat un de nou i que aquest cap de setmana hi ha un "Free Fly", un esdeveniment que es realitza cada cert temps perquè tothom pugui provar-lo de manera grauïta, per entrar i fer un primer tast.

Espero poder fer un vídeo resum a Youtube d'aquesta primera experiència però d'entrada us puc assegurar que és molt recomanable. Si podeu, aprofiteu i proveu-lo fins el 3 de Juny: https://robertsspaceindustries.com (està només en anglès)

I si voleu veure el directe d'ahir, de moment el teniu en VOD al meu Twitch fins el 14 de Juny: https://www.twitch.tv/videos/1039599775  😉

Des d'aquí també volia agrair en valvestater65 per fer-me de guia 🥰 i en kelva de la comunitat catalana del videojoc CATCOM per acompanyar-nos, va ser tot un plaer.

Us deixo per aquí algunes de les captures que vaig fer durant els vols d'exploració a l'espai, m'ha costat decidir-me perquè era tot tant espectacular que cada moment valia la pena veure'l.