Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Dev.Id

Youtube | twitch

  • 4
    Mecenes
  • 22.0
    mensuals
  • 455.95
    total

Facebook Gaming

Hola de nou!

Tal com vaig anunciar al directe especial del passat dia 3, em "mudo" a Facebook: fb.me/davedarck. Com? Si, el que heu llegit. Com he anat dient aquests mesos a entrades com "El principi del final" i "3 anys i fins aquí", necessitava un canvi i nous objectius. Estic molt satisfet de la trajectòria personal a Twitch, canviant, millorant i fent cada cop contingut, al meu parer, més interessant.

Era conscient que per horaris i tipus de contingut hi havia poques possibilitats que esdevingués quelcom més que una simple afició, sempre somiem en ideals difícils d'aconseguir. Al final no ha estat possible, tot i la gran dedicació i munt d'hores invertides, i per això a partir de la setmana que ve, em podreu trobar a aquesta "nova" plataforma per fer-hi contingut habitual sobre videojocs.

No abandono del tot Twitch, doncs allà encara m'hi podeu donar suport amb bits, subscripcions Prime, etc, i també hi portaré contingut nou i diferent al gaming però no de manera periòdica. Entrevistes, tertúlies, Cineclub, "El Podcast Que Ningú Havia Demanat", partits del #FutbolDeGanxet i altres projectes que us aniré informant.

I a Facebook hi traslladarem tota l'activitat sobre videojocs sent els primers títols en arribar els quasi a punt d'acabar: Tearaway Unfolded, Flockers i FFVII Remake; seguirem jugant a Skyrim i Sleeping Dogs; i començarem 3 nous jocs: Brothers, Final Fantasy XV i Bayonetta 2.

Així que ja sabeu, si us interessa algun d'aquest contingut o el que he anat publicant habitualment a Youtube, seguiu-me a les xarxes i sobretot feu-vos mecenes per ajudar-me a seguir-hi dedicant el màxim d'il·lusió i temps possible!

youtube.com/devidcat
fb.me/davedarck
twitch.tv/devidcat
tiktok.com/@devidcat
twitter.com/davedarck
instagram.com/davedarck

Gràcies per tot i fins d'aquí poc!