Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Dev.Id

Youtube | twitch

  • 4
    Subscribers
  • 22.0
    monthly
  • 455.95
    total

Una nit de terror

Bon dia o bona nit!

Avui et presento una bona nit de terror. Si t'agraden els jocs amb misteri, investigació i terror psicològic, has arribat al lloc ideal.

Per començar amb aquesta secció et porto el pròleg del nou remake d'Alone in the Dark. Un videojoc de terror clàssic dels 90 totalment renovat. En aquesta demostració independent ens posem a la pell de Grace Saunders, una nena d'11 anys que ha de lliurar una carta quan comencen a passar coses estranyes...

Aquí tens l'enllaç al vídeo: https://youtu.be/15G25vSfH1w

I seguidament et porto el primer capítol del videojoc indi The Last Door, guanyador de múltiples premis a Millor joc de l'any. A més, el tenim totalment traduit al català! Una aventura clàssica point-and-click de por i suspens ambientada a l'Anglaterra victoriana. En el joc som Jeremiah Devitt, quan rebem una críptica i alarmant carta d'un antic company de classe que ens farà viatjar a una mansió abandonada on els records ens faran descobrir terrors ocults del passat.

Aquí tens l'enllaç al vídeo: https://youtu.be/ctX53MQn0LQ

Recordar-te, com vaig dir anteriorment aquí, que si vols seguir l'aventura amb els següents capítols d'aquestes primeres partides, els podràs anar trobant al canal secundari de Youtube El Traster d'en David.

Aquesta secció és possible gràcies als subscriptors i mecenes a Twitch i Aixeta de: francesc_bm, xiuxiuejos, pere1sab, g4m4rus, drfelip, PedroloGeo, j_bulf, marcsarda, niushh i 3 anònims. ❤️

Moltes gràcies per tot el suport i recorda que pots fer m'agrada i compartir el vídeo, ajuda moltíssim! 😊

Fins aviat!
Dev.Id
15 June 2023