Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Dev.Id

Youtube | twitch

  • 4
    Subscribers
  • 22.0
    monthly
  • 455.95
    total

Què està passant a Twitch?

L'altre dia em va trucar un redactor del diari ara.cat per preguntar-me sobre Twitch i el fenomen que ha esdevingut a Catalunya aquest any. Us enllaço l'article que en va fer perquè crec que és interessant per tots vosaltres, que seguiu la meva pàgina de l'Aixeta, que conegueu de primera mà les conclusions que en va treure.

Enllaç article: https://www.ara.cat/media/Que-esta-passant-Twitch_0_2582141960.html

Tal com diu a l'article, us recordo que si no teniu diners per donar suport tant a mi com a altres creadors de contingut en català a les xarxes a través d'aquest portal, sempre podeu utilitzar "Amazon Prime" per regalar una subscripció mensual que a vosaltres no us suposa cap cost i per nosaltres és una petita ajuda econòmica.

Enllaç pas a pas per subscriure't a través de Twitch Prime: https://twitter.com/davedarck/status/1293632109882548226

Per cert, pels que us hagueu plantejat o hagueu començat a fer directes a Twitch, el diumenge passat vaig publicar a Youtube un parell de vídeos editats d'un directe que vaig fer amb tot allò que necessiteu saber per ser uns professionals (o com a mínim semblar-ho).

Guia i consells de tot el que pots configurar a Twitch: https://youtu.be/ClYzcPgo0nc
Guia i consells per configurar OBS + STREAMLABS: https://youtu.be/7n4OOVYQ7_s

Recordeu seguir els canals: youtube.com/devidcat i twitch.tv/devidcat

Sense el vostre suport no és possible la creació.
Dev.Id
19 December 2020