Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Dev.Id

Youtube | twitch

  • 4
    Subscribers
  • 22.0
    monthly
  • 455.95
    total

Premis Oscar 2021

Bon dia tot el dia!

Com cada any des de fa ja uns quants, tornem un cop més a cobrir en directe la cerimònia d'entrega dels Oscar de l'Acadèmia de Hollywood. S'apropa ja el dia per saber quins seran els guanyadors de tants prestigiosos premis.

Per primer cop ho anunciem aquí, un esdeveniment especial que junt amb en Shendeluth realitzem des de casa nostra per portar tot el que succeeix al  Dolby Theatre en tant senyalada data. Un programa que a banda de repassar nominacions, impressions i viure les reaccions dels afortunats i no tant afortunats, també l'amenitzem amb bromes, opinions, reptes i tertúlia.

Així que, si la matinada de diumenge 25 a dilluns 26 tens insomni i vols passar unes (llargues) hores en companyia nostre i del "millor" cinema del món, t'esperem al meu Discord i al meu Twitch sobre la 1 de la matinada. Ves preparant les teves apostes i a veure quants encertes. Visca el cinema!
Dev.Id
21 April 2021