Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Dev.Id

Youtube | twitch

  • 4
    Subscribers
  • 22.0
    monthly
  • 455.95
    total

Més val tard que mai...


He de reconèixer que em costa escriure i sempre ho deixo com l'última feina a fer, suposo perquè requereix més atenció per part meva. Per davant passa el publicar a les xarxes socials anunciant el contingut que faig o fent clips i imatges, que tot i tenir part d'edició em són més fàcils de fer que no escriure. 😅

Intento tenir la meva Aixeta actualitzada però moltes vegades no trobo el moment d'anunciar-ho tot i llavors passa que moltes coses queden sense visibilitat aquí i potser alguns dels que em seguiu us haguessin interessat.

I tot aquest rotllo perquè? No prometo posar-m'hi ni mantenir-ho sempre actualitzat però, de tant en tant, sí que intentaré fer un resum del que t'has perdut per aquí. A no ser que de cop rebi un suport descomunal (parlo de diners, òbviament) i llavors m'hi dediqui més professionalment, cosa bastant improbable sincerament. 🙃

Però bé, anem a veure. Porto ja dos mesos de baixa paternal (sí, he tornat a ser pare) i me'n queden un parell més, en el que, si no canvien molt les coses, seguirem publicant com fins ara. Un cop s'acabi ja veurem, segurament tocarà tornar a treballar i entre això i els 2 fills... crec que desapareixeré bastant... fins que això no passi, seguim! 💪

Què hem fet des del Juny de l'any passat? Molt contingut!


Com pots veure, han estat uns mesos de no parar, pràcticament un esdeveniment i dos videojocs diferents al mes, molta activitat, compromisos i molta xarrera. Pots clicar a cada element del llistat per veure’n gran part del contingut. 😉

I què farem? Dependrà de tu i de qui estigui interessat!

Aquest any he pres la decisió de crear contingut segons la demanda. Seguiré creant allò que em vingui de gust fer però la meva dedicació anirà lligada a la quantitat d'ajuda econòmica que rebi. Això no vol dir que no faci res si no rebo cap suport, però no em marcaré cap compromís i faré quan, on i com vulgui/pugui.

Els paràmetres pels quals em regeixo són els següents:

  • Fins a 10 mecenes al mes
    Un directe setmanal de 2 hores parlant de cinema, música, sèries, videojocs, actualitat, etc. Aquest directe es fa a Twitch i després es desglossen tots els continguts en varis vídeos que publico al canal "El traster d’en David".
  • De 10 a 20 mecenes al mes
    Dos directes setmanals, l'inicial del primer punt i un més jugant a un videojoc, ja pot ser seguint una sèrie, un nou episodi de les seccions "First Play" o "El Neo juga a..." o participant en algun videojoc comunitari.
  • De 20 a 50 mecenes al mes
    Un directe cada 2 dies, combinant videojocs, cinema, esdeveniments i col·laboracions.
  • +50 mecenes al mes
    Directe diari. Augment d’hores (fins a 4h/dia) segons número de mecenes.

Dit això, els mecenes són la suma de les aportacions mensuals tant recurrents com puntuals de l'Aixeta i d'altres plataformes com Ko-fi i les subscripcions de Twitch. Ni de bon tros substitueix el que cobro mensualment com informàtic (entre 30-50€ l’hora), és més aviat anecdòtic, però entenc que tot això ho faig com una afició.

Òbviament m'agradaria dedicar-hi més temps i professionalitzar-ho, però és difícil aconseguir-ho sense recursos i més un sector de l'entreteniment que tendim a no valorar-lo com un bé que necessita mantenir-se econòmicament.

ℹ A banda de fer directes a més, edito els vídeos tant pel canal principal DevId, com pel secundari “El traster d’en David” i faig clips per Instagram i TikTok. També podeu trobar tot el contingut agrupat a la meva pàgina de ClapClap.

No m'agrada gens demanar, però per arribar a més gent és necessari l'ajuda de tots, així que si pots veure, compartir i donar suport amb un simple "m'agrada" els continguts que faig, m'ajudaria molt més del que et pots imaginar. Si a més, vols fer una aportació sigui econòmica o de recursos, consells, etc, m'ajudaria a millorar i seria increïble! 😊

Que per cert, saps que si tens Amazon Prime i el vincules amb el teu usuari de Twitch pots regalar una subscripció gratuïta a un creador cada mes i a aquest li aporta una petita quantitat de diners? 😲 T'ho explico aquí!

Seguirem apostant pels videojocs catalans i en català i les seccions i sèries que tenim tant a Twitch com a Youtube. T'hi espero!

Moltes gràcies per llegir tot això i fins la pròxima! 😘
Dev.Id
17 March 2023