Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Dev.Id

Youtube | twitch

  • 4
    Subscribers
  • 22.0
    monthly
  • 455.95
    total

L'aventura segueix a...

Bon dia,

Durant aquest període de baixa (que ja s'ha acabat 😭), he estat reflexionant sobre què fer amb el contingut que hagués portat a Youtube però per falta de temps aquests últims anys no he pogut.

Tenim actualment unes quantes sèries de videojocs començades però sense final. Hi ha una mica de tot, des de sèries que vaig començar a Youtube abans que Twitch es tornés popular, fins altres que necessitava massa temps per editar-les. Com he repetit vàries vegades, amb elles tinc el compromís de poc a poc anar-les completant. Són les següents:

  • The Quarry – L'última sèrie, que vam començar en directe a Twitch i va quedar pendent per falta de tenir un lloc on jugar de nit tranquil·lament. Aviat tornarà al canal.
  • God Of War – Vàrem jugar tota la campanya i completar del tot a Twitch i tinc pendent anar editant els capítols. Els aniré editant i combinant amb altres vídeos.
  • Outlast – Va quedar pendent un cop va finalitzar i vàrem guanyar el gran repte d’arribar el més lluny possible amb 6 vides. Repte proposat des de Gaming.cat. Queda pendent poca història, així que és possible que ens hi llencem aviat.
  • The Journey FIFA17 – EA Sports va llançar per primera vegada un nou mode de doc "aventura" on vivíem la carrera d'un jugador de futbol. Sé que és molt antic, però tard o d'hora l'haurem de completar.
  • The Evil Within – Videojoc de terror que, igual que FIFA, va quedar aturat al néixer el meu primer fill, el Neo. Anàvem per la meitat de l'aventura i serà dels primer que continuarem a Twitch ja que tenim pendent també la segona part.
  • The Order: 1886 – Aquest shooter en 3a persona va quedar pendent a l'episodi 6 degut al munt d'hores que requeria d'edició, però m'han dit que no és molt més llarg. És molt probable que l'acabem també a Twitch.
  • Batman Arkham City – Ja fa molts anys que l'anem jugant esporàdicament en dates senyalades com Halloween, Sant Jordi, Sant Joan... és actualment una de les poques motivacions per seguir jugant ja que és complicat (es juga amb el comandament de la WiiU) i és extremadament llarg.

Mentre vagi completant i editant tot el que tenim pendent, seguirem portant nous videojocs als canals amb les seccions "First Play" i "El Neo juga a...", ara, veient la quantitat de "feina" pendent i que difícilment tindré molt temps per noves sèries, he decidit que en general, totes les noves sèries passaran al canal secundari "El traster d’en David" on podré fer edicions més lleugeres i mantenir el ritme. Ja ho vàrem fer així amb alguns jocs com Valiant Hearts o Until Dawn o millors moments d'Elden Ring.

Només en casos excepcionals, de videojocs que realment vulgui tenir tot ben editat, aniran al canal principal de Youtube, sinó només la primera partida. Crec que és la millor solució.

Aprofito també per recordar-te que al traster hi tenim tots els directes sobre pel·lícules, sèries i actualitat ben tallats, un munt d’entreteniment disponible!

Fins la pròxima! 😊
Dev.Id
29 May 2023