Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Dev.Id

Youtube | twitch

  • 4
    Subscribers
  • 22.0
    monthly
  • 455.95
    total

#FutbolDeGanxet

Som molts els culers que estem decebuts amb el Barça dels últims anys, molts que ens hem anat trobant i comentant tot allò que no ens agrada de la institució, de l'equip tècnic i jugadors. És tal la desconnexió actual que tenim que hem arribat a deixar de seguir l'actualitat blaugrana, tancat la televisió a mig partit o, fins i tot, passar totalment de veure els partits.

Per sort, no tot és dolent en l'entorn culer català i des del xat de Telegram de l'Adrià (alies delicious) i les idees estrambòtiques d'en Gerard Sesé ha nascut una petita iniciativa: #FutbolDeGanxet!

Estàs fart d'emprenyar-te veient jugar l'equip? No tens amb qui comentar o directament avocar les teves frustracions quan veus que Dembélé falla una passada senzilla o Lenglet comet el penal 400? No t'escalfis i vine a deixar anar la teva ràbia a "La Cantina" de Discord: discord.gg/GtjjZTF o en directe a Twitch: twitch.tv/devidcat i Youtube: youtube.com/channel/UCG5BUt6Vby8uaRbS9VXkOTw

I si teniu usuari a Facebook i ens voleu ajudar, amb un mínim de seguidors també ho podrem fer en directe a la pàgina: facebook.com/Futbol-De-Ganxet-105143338191786

Perquè ara els partits del nostre Barça es juguen al "bar" de sempre, amb els comentaris desafortunats i fora de to (però en català) que ens ajuden a passar una bona estona i riure en comptes de plorar. T'hi esperem durant tots els partits d'aquesta temporada, no t'ho pensis més!