Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Dev.Id

Youtube | twitch

  • 4
    Subscribers
  • 22.0
    monthly
  • 455.95
    total

El Neo juga a... Islanders

 Bona setmana! ❤

Amb tants directes sobre presentacions de videojocs i tanta activitat em vaig oblidar el mes passat de parlar-vos d'un nou capítol de "El Neo juga a" 😅 així que avui el recuperem!

En aquesta secció on provem videojocs per a totes les edats,  avui juguem a Islanders, un joc on hem d'anar col·locant diferents edificacions per fer créixer el nostre poble, la dificultat? Complir amb els objectius i aprofitar al màxim l'espai de l'illa.

A mida que anem complint puntuacions, les edificacions seran més avançades i requeriran de més punts. Un videojoc per pensar, fer sumes i conèixer molts tipus d'edificis i les seves funcions.

Aquesta secció és possible gràcies als subscriptors i mecenes a Twitch i Aixeta de: francesc_bm, xiuxiuejos, pere1sab, g4m4rus, drfelip, PedroloGeo, JauFibla, j_bulf, abrahampegasus, marcsarda, niushh i 3 anònims. Moltes gràcies a tots! 🥰

Enllaç vídeo aquí: https://youtu.be/4xaXZaxnjnI

Recorda que ajuda molt que comparteixis, facis m'agrada, un comentari i et subscriguis al canal!
Dev.Id
20 June 2023