Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Dev.Id

Youtube | twitch

  • 4
    Subscribers
  • 22.0
    monthly
  • 455.95
    total

El Neo juga a... Figment

Bon dia, un dia més! 😆

Avui tornem un altre cop amb un nou capítol de "El Neo juga a", després de recuperar l'anterior que se'ns va oblidar 😅 toca estrenar Figment, una aventura d'acció musical ambientada als racons de la ment humana... un món estrany i surrealista ple de pensaments, impulsos i records profunds, poblat per les múltiples veus que sentim dins nostre.

Nosaltres serem el rondinaire Dusty, sempre acompanyat de l'optimista Piper, i haurem de resoldre trencaclosques per enfrontar-nos a les nostres pors i restaurar la nostra ment. Tot i que el rere fons de l'aventura és bastant complexa, la jugabilitat és suficientment senzilla com per que la puguin gaudir els més petits de la casa.

Aquesta secció és possible gràcies als subscriptors i mecenes a Twitch i Aixeta de: francesc_bm, xiuxiuejos, pere1sab, g4m4rus, drfelip, j_bulf, marcsarda, niushh i 3 anònims. Moltes gràcies a tots! ❤️

Enllaç vídeo aquí: https://youtu.be/BGBcfwvOcpQ

Et recordo, com sempre, que pots compartir, fer m'agrada, deixar un comentari i subscriure't al canal! 😉
Dev.Id
22 June 2023