Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Dev.Id

Youtube | twitch

  • 4
    Subscribers
  • 22.0
    monthly
  • 455.95
    total

El Neo juga a... Dorfromantik

Bon dia! 🌟

La setmana passada vàrem estrenar un nou capítol de "El Neo juga a", però em vaig oblidar d'anunciar-ho aquí, així que... som-hi!

Aquesta és una secció on provem videojocs per a totes les edats, educatius i interessants! En aquest cas juguem a Dorfromantik, un joc on hem d'encaixar hexàgons i completar tot un escenari de manera que el paisatge resultant sigui el més coherent possible.

Podrem fer vàries combinacions entre boscos, prats, blat, cases, ferrocarrils i rius amb els que anirem completant missions i desbloquejant noves peces per col·locar. Un joc tranquil per pensar i relaxar-se amb la música i els sons de la natura.

Aquesta sèrie és possible gràcies als subscriptors i mecenes a Twitch i Aixeta de: francesc_bm, xiuxiuejos, pere1sab, g4m4rus, drfelip, EnricBautista, JauFibla, pagafantes, marcsarda, niushh i 3 anònims. Moltes gràcies a tots! ❤️

Enllaç vídeo aquí: https://youtu.be/fg7aYfWwUXQ

I recorda que compartint, fent m'agrada, un comentari i subscriure't al canal ajuda moltíssim!
Dev.Id
09 May 2023