Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Dev.Id

Canal de youtube i twitch

  • 5
    Subscribers
  • 15.0
    monthly
  • 77.28
    total

Confinament

Bon dia família. Per aquí tot bé per ara. Confinats a casa i tranquils. Esperem que estigueu tots sans, estalvis i ben protegits contra aquest virus que ha vingut a emprenyar uns dies.

Com que tots hem hagut de canviar la nostra rutina i adaptar-nos a les circumstàncies, he decidit fer alguns canvis aquestes setmanes que passarem tancats a casa.

D'entrada he alliberat públicament tots els directes passats del meu canal de Twitch. Ja sabeu que aquests vídeos dels directes anteriors solen ser exclusius per a subscriptors de la plataforma i alguns els edito i al cap de unes setmanes els penjo al canal secundari de Youtube "El traster d'en David".

Per tant, temporalment mentre duri el confinament tindreu un total de 300 vídeos a disposició al canal: twitch.tv/devidcat/videos. Contingut de tot tipus i de duracions molt diverses. També podeu filtrar-los per col·leccions per tenir-los ordenats.

Seguirem portant al canal principal de Youtube la sèrie de vídeos First Play i aniré penjant alguns vídeos vlog que tinc gravats de fa temps i no he pogut editar abans. Així que farem un petit esforç per portar-vos un vídeo cada pocs dies.

Finalment comunicar-vos, tal com he fet per Twitter, que hem variat el nostre horari de directes a Twitch per oferir contingut variat durant el dia.

Així doncs, alguns matins podreu veure'm i parlar mentre treballo entre les 9 i la 1. Estaré fent mitja jornada i segons vegi el tipus de programació web que estigui fent us ensenyaré una mica la meva feina per si en teniu interès.

Per les tardes de 4 a 6 estem realitzant activitats i tallers infantils amb el meu fill, i si voleu, podeu participar-hi des de casa també amb la vostra família i infants. Si us falten recursos per entretenir els vostres fills, aquí estem la meva parella (educadora infantil) i jo (director de lleure) per ajudar-vos.

I finalment, per la nit de 10 a 12 continuarem avançant en els videojocs com hem fet habitualment mentre anem xerrant.

Espero que tot aquest contingut us serveixi per fer-vos més agradables les hores d'aquests dies, i ens veiem per les xarxes!
We are in Beta mode. It's possible you might find an error. Please tell us about it at info@aixeta.cat