Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Dev.Id

Youtube | twitch

  • 4
    Subscribers
  • 22.0
    monthly
  • 455.95
    total

Confinament

Bon dia família. Per aquí tot bé per ara. Confinats a casa i tranquils. Esperem que estigueu tots sans, estalvis i ben protegits contra aquest virus que ha vingut a emprenyar uns dies.

Com que tots hem hagut de canviar la nostra rutina i adaptar-nos a les circumstàncies, he decidit fer alguns canvis aquestes setmanes que passarem tancats a casa.

D'entrada he alliberat públicament tots els directes passats del meu canal de Twitch. Ja sabeu que aquests vídeos dels directes anteriors solen ser exclusius per a subscriptors de la plataforma i alguns els edito i al cap de unes setmanes els penjo al canal secundari de Youtube "El traster d'en David".

Per tant, temporalment mentre duri el confinament tindreu un total de 300 vídeos a disposició al canal: twitch.tv/devidcat/videos. Contingut de tot tipus i de duracions molt diverses. També podeu filtrar-los per col·leccions per tenir-los ordenats.

Seguirem portant al canal principal de Youtube la sèrie de vídeos First Play i aniré penjant alguns vídeos vlog que tinc gravats de fa temps i no he pogut editar abans. Així que farem un petit esforç per portar-vos un vídeo cada pocs dies.

Finalment comunicar-vos, tal com he fet per Twitter, que hem variat el nostre horari de directes a Twitch per oferir contingut variat durant el dia.

Així doncs, alguns matins podreu veure'm i parlar mentre treballo entre les 9 i la 1. Estaré fent mitja jornada i segons vegi el tipus de programació web que estigui fent us ensenyaré una mica la meva feina per si en teniu interès.

Per les tardes de 4 a 6 estem realitzant activitats i tallers infantils amb el meu fill, i si voleu, podeu participar-hi des de casa també amb la vostra família i infants. Si us falten recursos per entretenir els vostres fills, aquí estem la meva parella (educadora infantil) i jo (director de lleure) per ajudar-vos.

I finalment, per la nit de 10 a 12 continuarem avançant en els videojocs com hem fet habitualment mentre anem xerrant.

Espero que tot aquest contingut us serveixi per fer-vos més agradables les hores d'aquests dies, i ens veiem per les xarxes!