Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Dev.Id

Youtube | twitch

  • 4
    Subscribers
  • 22.0
    monthly
  • 455.95
    total

Cineclub

Bon dia!

Tal com vaig dir a l'anterior entrada, ahir vàrem estrenar el Cineclub. Un espai els Divendres a la nit on veure una pel·lícula, documental o sèrie i comentar-la en directe a través de Twitch.

Per aquesta primera edició vaig triar el documental "The Social Dilemma" que tracta sobretot de com les xarxes socials afecten al nostre comportament i fins i tot poden provocar addicció. Un llargmetratge molt interessant on els propis desenvolupadors d'algunes de les plataformes més conegudes i utilitzades expliquen com funcionen de manera interna i els perills i amenaces que suposen en cas de fer-ne un mal ús.

La veritat que va ser molt divertit i curiós, i tot i que vàrem ser pocs comentant el programa, al final aquest format de directe va resultar millor del que m'havia imaginat. És per això que finalment m'he decidit a crear un servidor de Discord per la comunitat. Pels que no conegueu Discord, és una plataforma de xats de text i veu on podeu compartir les vostres opinions i conversar al voltant d'un tema.

Aquest nou servidor l'utilitzarem principalment pel Cineclub, però també servirà de manera general per tots els que formeu part de Twitch, Youtube, Aixeta, etc. Ja que m'he decidit a crear-lo, millor aprofitar-lo al màxim! Així que us convido a entrar-hi mitjançant aquest enllaç: https://discord.gg/GtjjZTF

Moltes gràcies a tots els que us vàreu passar pel canal ahir per la nit i atents al següent anunci!