Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Dev.Id

Youtube | twitch

  • 4
    Subscribers
  • 22.0
    monthly
  • 455.95
    total

Buscant una nova vida - Deponia

Nou FIRST PLAY a Youtube!

Avui us porto DEPONIA, un videojoc històric que vaig jugar ja fa uns anyets, una aventura gràfica point-and-click de Daedalic Entertainment. Una trilogia famosa i reconeguda que al seu dia va sorprendre i encantar tant a crítica com a videojugadors.

El món ha degenerat en un immens abocador d'escombraries, en què el malhumorat Rufus amb prou feines es guanya la seva lamentable existència. Ell és part de la classe social més baixa, condemnat a viure la seva vida literalment, entre muntanyes d'escombraries. L'objectiu: escapar de Deponia i aconseguir entrar al món dels rics, una ciutat flotant per sobre dels núvols.

Aquesta sèrie és possible gràcies als subscriptors i mecenes a Twitch i Aixeta de: francesc_bm, xiuxiuejos, pere1sab, g4m4rus, drfelip, EnricBautista, JauFibla, pagafantes, marcsarda, niushh i 3 anònims. Moltes gràcies a tots! ❤️

Moltes gràcies pel suport i recorda fer m'agrada al vídeo! 😊

Aquí tens l'enllaç: https://youtu.be/D_Vb7i0bDQc

Fins aviat!
Dev.Id
16 May 2023