Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Dev.Id

Youtube | twitch

  • 4
    Mecenes
  • 22.0
    mensuals
  • 455.95
    total

Últims mesos

Hola de nou!

Sóc conscient que els últims mesos, tot i estar actiu a Twitch, no hi ha hagut gaire moviment a Youtube. En un dels últims vídeos n'explicava el motiu principal: https://youtu.be/sE6nAIbmK2k. Passades les fases de confinament sembla que tot torna a una "nova normalitat" en la que, si tot segueix com fins ara, en les properes setmanes podrem tornar a generar contingut sobretot a Youtube.

Igualment, no he estat parat! Molt del contingut estrenat a Twitch l'editaré per Youtube en format sèrie. També he estat treballant amb molts altres formats fora dels meus canals així com el podcast mensual "5 Minuts Més", els vídeos de "Primeres impressions" dels Streamers Catalans, el programa "Descobrint el català a Internet" i el més important que tot just neix: creadors.tv. D'aquest últim projecte us en parlaré més endavant.

Per altra banda, he creat un compte de TikTok per fer "promo" de Twitch i Youtube mitjançant els clips que van fent els espectadors en els directes, a veure si a través d'aquesta plataforma nova arribem a més gent. Aquí el teniu per si voleu seguir-lo: @devidcat.

Només em queda dir-vos una última cosa: moltes, moltes, moltes gràcies pel suport, ja sigui seguint la pàgina i els canals com aportant econòmicament un granet a tots aquests projectes. Sou una especia en perill d'extinció!

Ens veiem aviat!