Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Dev.Id

Youtube | twitch

  • 4
    Mecenes
  • 22.0
    mensuals
  • 455.95
    total

Taula Rodona Contingut en català a Internet


Bon dia, avui et porto l'últim vídeo de l'any! 🎉

Sé que vaig tard i molt just de temps, però amb només el suport econòmic de 4 mecenes a l'Aixeta i 4-6 subscriptors a Twitch, no puc dedicar-hi més temps (aquest és el missatge en el que faig el llàstimes perquè algú més es faci mecenes).

El passat 25 de novembre, com tots sabeu, vàrem realitzat "El Gran Reset" del meu canal de Twitch. Un esdeveniment únic de més de 14 hores on, a banda de jugar a varis videojocs, també vàrem tenir una Tertúlia de cinema amb Jau Fibla i... vàrem fer una Taula rodona sobre el contingut en català a Internet.

En aquesta ocasió vaig tenir l'honor de comptar amb 4 personalitats del panorama català a les xarxes socials i plataformes 😍

- En DrulicMQ, el primer creador de vídeos del mode carrera de FIFA en català a Youtube i Twitch.
- En Quelcom, responsable del canal "Te'n Fem Cinc Cèntims", un dels canals sobre cinema amb més èxit de Youtube en català.
- En Francesc_bm, el mecenes més important de la comunitat catalana.
- L'Albert, responsable de la plataforma ClapClap.cat, primer en unificar tot el contingut de Twitch i Youtube en català en una mateixa web.

I vàrem debatre sobre l'estat actual del català, tant a les xarxes com a la vida quotidiana, com veiem el futur de la llengua i quins avantatges i inconvenients té aquest passatemps/professió.

Crec que la conversa va ser prou interessant malgrat t'he d'avisar que vàrem tenir alguns problemes de càmera i no he pogut arreglar del tot l'àudio, però es pot entendre tot bé. Espero que t'agradi i si és així, recordis donar-li suport amb un gran "m'agrada", compartint amb amics i familiars.

Moltes gràcies i bon any nou 2024!!! 🍾
Dev.Id
31 Desembre 2023