Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Dev.Id

Youtube | twitch

  • 4
    Mecenes
  • 22.0
    mensuals
  • 455.95
    total

Primer cop a un Soulslike

Bon dia! Com anem? Espero que molt bé!

Vaig molt molt tard en anunciar això i ho sé... 🙏 En el seu moment m'hi vaig posar sense pensar-m'ho gaire i no vaig pensar en comunicar-ho per aquí. No és que sigui molt important, però aquest mes, farà unes setmanes, vaig començar Elden Ring, l'últim videojoc de From Software, companyia responsable de la saga Souls i l'excel·lent Bloodborne, entre altres.

Mai havia jugat a un joc soulslike, com diuen, i és per això que hi he entrat de ple amb directes diaris de 2-3 hores a Twitch. Aquesta setmana que ve faré una parada perquè anirem de vacances en família, així que a la tornada, seguirem! 💪

I pels que no ho hagueu vist, no patiu! Que he pensat en vosaltres i he fet varis resums de 10-15 minuts amb els moments més interessants, divertits i impressionants. 😊

Us deixo aquí els enllaços amb tot el contingut:


I per ara res més, només recordar-vos que a Youtube seguim penjant la sèrie The Quarry, que també estem penjant altres first play com Celeste, Terra Nil; i que a Twitch podeu trobar un munt de vídeos curts opinant sobre pel·lícules i sèries que estem veient últimament: Resident Evil, Minions: The rise of Gru, One Day at a Time, Black Mirror, The Devil All the time, Lightyear i Russian Doll.

Us convido a que us passeu pels canals i descobriu vosaltres mateixos tot aquest contingut:

youtube.com/devidcat
twitch.tv/devidcat
tiktok.com/@devidcat
twitter.com/davedarck
instagram.com/davedarck 

Moltes gràcies pel suport i fins aviat! ❤️