Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Dev.Id

Canal de youtube i twitch

  • 7
    Mecenes
  • 23.0
    mensuals
  • 99.87
    total

Novetats Juliol


Tornem amb energia!

Primer de tot agraïr-vos un mes més tot el suport aquí, en xarxes i plataformes. A Twitch sobretot, hem batut un rècord amb fins 17 subscriptors, ja sabeu que podeu contribuir gratuïtament amb el Amazon Prime. Gràcies a tots, des dels que aporten econòmicament als que donen suport seguint l'aixeta i els canals o que col·laboren amb algun dels múltiples projectes que anem construint.

Aquest mes de Juny hem anat recuperant ritme, els matins treballant i les tardes aprofitant per editar. Hem tingut contingut tant al Youtube com al Twitch personal, però també hem seguit amb el podcast "5 Minuts Més" i un nou "Primeres impressions" dels Streamers Catalans.

I per aquest Juliol tornarem a publicar "First Play" al canal entre altres vídeos i sèries però també, per agraïr-vos el suport, tindrem horari d'estiu a Twitch, hi haurà una nova edició del "Primeres impressions", el primer programa del "Descobrint el català a Internet" al canal de "Youtubers Catalans" i l'últim programa de la temporada del "5 Minuts Més" a finals de mes.

Tot això junt amb novetats que aniré anunciant a Twitter tant dels canals personals com de la plataforma de la comunitat creadors.tv.

Moltes gràcies altre cop i esperem que el Coronavirus no ens freni i que puguem anar fent créixer tots aquest projectes.

Una abraçada.
Dev.Id
05 Juliol 2020
Estem en fase Beta. Si tens qualsevol incidència, escriu-nos a info@aixeta.cat