Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Dev.Id

Youtube | twitch

  • 3
    Mecenes
  • 17.0
    mensuals
  • 308.39
    total

Les rates s'ho mengen tot! - A Plague Tale: Innocence

Tornem amb un nou FIRST PLAY a Youtube!

Avui juguem a A PLAGUE TALE: INNOCENCE, un videojoc indi que es va llançar el 2019. Desenvolupat per Asobo Studio i distribuït per Focus Entertainment, va rebre molt bones crítiques i elogis tant pels especialistes com per la comunitat. Destaca la qualitat gràfica i una jugabilitat que es mou entre l'acció, el sigil i la resolució de trencaclosques.

La història segueix a dos germans, Amicia i Hugo, que han de lluitar junts per sobreviure a la brutalitat d'un món desconegut per a ells i devastat per la guerra. Tots dos germans han de fugir dels soldats de la Inquisició i de la pesta. El videojoc està emmarcat a la França medieval del segle XIV, ambientat a la Guerra dels Cent anys.

Aquest vídeo és possible gràcies als subscriptors i mecenes a Twitch, Aixeta i ClapClap:  xiuxiuejos, pere1sab, marcsarda, niushh, lukypro7 i 4 anònims. Moltes gràcies a tots! ❤️

De nou, moltes gràcies per tot el suport i recorda fer m'agrada al vídeo! 😊

Aquí tens l'enllaç, estrena a les 18h: https://youtu.be/7ufES3mmp74

Fins la pròxima!
Dev.Id
12 Gener 2023