Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Dev.Id

Youtube | twitch

  • 4
    Mecenes
  • 22.0
    mensuals
  • 455.95
    total

Full Squad - Back 4 Blood

 
Bon dia!  Continuem amb una "nova aventura" en època de pandèmia. Avui ens endinsem en el món post apocalíptic i ple de zombis de Back 4 Blood fent equip amb en Butifarrambseques CliCli i Bobstropajo.

Back 4 Blood és un videojoc de trets en primera persona multijugador en línia desenvolupat per Turtle Rock Studios i publicat per Warner Bros. Games l'any 2021. Es considera el successor espiritual de la sèrie Left 4 Dead ja que és dels mateixos responsables i compte amb les mateixes mecàniques de joc. En ell ens unim a un equip de quatre membres supervivents en el que hem de travessar diversos escenaris on hem d'eliminar més zombis cada cop més perillosos.

Com sempre, et deixo per aquí l'enllaç al vídeo, un resum de la partida de més de 3 hores amb els moments més intensos, interessants i divertits. Recorda fer m'agrada i compartir, que ajuda molt! https://youtu.be/d_AkAwL0t4A

Fins aviat!
Dev.Id
07 Març 2024