Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Dev.Id

Youtube | twitch

  • 4
    Mecenes
  • 22.0
    mensuals
  • 455.95
    total

El català et necessita! Comencem?

Tal com has pogut llegir a la presentació tinc l'objectiu principal de crear contingut audiovisual en català regularment per potenciar tant el consum del nostre idioma en les xarxes socials YouTube i Twitch com també animar a d'altres a sumar-s'hi.
Sé de bon segur que serà difícil i potser fins i tot impossible però el primer que he d'aconseguir és convence't a tu, que estàs llegint, que m'ajudis a fomentar el català a internet. També, que la millor manera de fer-ho és que un servidor pugui dedicar temps a crear contingut que ompli i afavoreixi la producció de contingut per part d'altres. Per a què una llengua prosperi i no mori ha de ser utilitzada en el quotidià i diàriament, per molta protecció que rebi si no s'utilitza acaba desapareixent.

És per això que veient la falta de contingut audiovisual tant per adults com per joves a les xarxes socials actuals fa un parell d'anys vaig començar amb el meu canal de YouTube i fa un amb un segon canal a Twitch. Som ja uns quants que ens estem organitzant i fomentant l'ús del català tant a aquestes plataformes com en l'oci digital (com ho són els videojocs).

Durant l'últim any 2018 he realitzat un gran repte que pensava podria tenir repercussió tant dins la plataforma de YouTube com a altres mitjans de comunicació: 1 directe diari, 365 directes en un any. Tot i complir amb el repte, no ha estat així i molt probablement sigui per la poca visibilitat d'aquest projecte igual que el de molts altres companys...

Avui faig un pas més, apuntant-me en aquest micromecenatge per demanar-te a tu que m'ajudis amb una petita aportació, ja sigui seguint-me allà on tingui l'activitat, econòmicament o simplement donant-me veu al teu entorn tant digital com familiar per així arribar a més gent.

Apunta't! Ja sigui altruista i gratuïtament amb un follow a Twitter, Twitch i YouTube, com si vols implicar-te més, enviar-me suggeriments i participar activament del nou contingut amb una subscripció aquí a l'Aixeta (de 1 a 5 € segons modalitats) o amb el Twitch Prime a Twitch (totalment gratuït si ja tens Amazon Prime, només has d'activar-ho, anar al meu canal i clicar sobre el botó Subscribe). Qualsevol ajuda és benvinguda i quants més serem, més repercussió tindrem.

Moltes gràcies i fins aviat!