Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Dev.Id

Youtube | twitch

  • 4
    Mecenes
  • 22.0
    mensuals
  • 455.95
    total

Desaparicions misterioses - Until Dawn

Avui estrenem un nou FIRST PLAY, però en obert per tothom!

Benvingut de nou al TERROR! 😱 Tenia ja moltes ganes de tornar a aquest gènere en els videojocs ja que és un dels meus preferits i avui et porto un GRAN joc en la categoria de terror "Slasher".

El terme "Slasher" s'utilitza per determinar aquelles obres en les que hi ha un assassí en sèrie que terroritza adolescents o joves. Solen ser personatges pertorbadors que es tapen la cara i van armats amb diferents eines que utilitzen com a arma blanca. És un gènere molt explotat en cinema però no tant en videojocs i m'alegra moltíssim poder provar-lo per primera vegada.

Until Dawn és un videojoc desenvolupat l'any 2015 per Supermassive Games. Una aventura interactiva en 3a persona en el que el jugador pren el rol de fins a 8 personatges en una història que ha d'anar desvetllant per conèixer tot l'entramat. La característica principal de la jugabilitat d'aquest títol és que podem triar com avançarà el destí de tots els protagonistes i dependran totalment de les nostres accions tant en positiu com en negatiu. Un concepte de joc ja explorat en altres títols com Blade Runner o Heavy Rain, per posar alguns exemples.

En aquest vídeo hi trobaràs el pròleg del videojoc, just l'inici que vàrem començar a twitch.tv/devidcat en directe. La resta de directes els aniré dividint en capítols i els aniré penjant a El traster d'en David, per tots aquells que vulgueu seguir l'aventura a posterior. Tot i això, jo et recomano passar-te per Twitch i gaudir de l'experiència junt amb mi i els altres espectadors. A més, allà podem parlar a través del xat i, si tens Amazon Prime, subscirure't de manera gratuïta al canal i aportar un granet més a la comunitat.

Moltes gràcies pel suport i no oblidis fer m'agrada i compartir el vídeo! 😊

Aquí tens el vídeo: https://youtu.be/ftN1vgXrGTw

Fins la pròxima!