Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Dev.Id

Youtube | twitch

  • 4
    Mecenes
  • 22.0
    mensuals
  • 455.95
    total

Col·laboració amb AMIC-directes

Bon dia,

Avui us vull presentar AMIC, una associació de mitjans d'informació i comunicació que ha organitzat un concurs per fomentar la creació de continguts en català i en directe entre adolescents i joves, un col·lectiu molt important de cara al futur de la nostra llengua. Si us interessen els detalls del concurs "AMIC-directes", els podeu consultar a amicdirectes.cat

Uns quants creadors catalans hi estem col·laborant aportant la nostra experiència i coneixements per ajudar als participants a iniciar-se. Per això, hem començat a publicar a Youtube una sèrie de vídeo-tutorials parlant dels diferents temes que comporten la creació de continguts digitals.

En el meu cas, parlo de la configuració de Youtube i de les diferents possibilitats per emetre-hi en directe. Tant si us interessa com si voleu donar suport a la iniciativa, us convido a que hi entreu, us subscriviu, compartiu i feu LIKE al contingut que hi estem publicant. Tota ajuda és benvinguda!

Tutorial sobre Youtube: https://youtu.be/uvnE04ql_G8
Canal de Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCJ1otVvGzjlb-vA_T5-F2AQ/videos

Moltes gràcies!!! 😘