Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Dev.Id

Youtube | twitch

  • 4
    Mecenas
  • 22.0
    mensuales
  • 455.95
    total

Un final d’any complicat

Doncs aquí seguim, molt poc a poc, amb el nostre gra de sorra. És complicat, no ho negarem.
Internet és un oceà molt gran i trobar-nos es fa complicat. La llengua avança, a la deriva potser, sense un rumb definit, amb poques ajudes (molt agraïdes) i sense veure terra a l'horitzó.

Potser és que som uns il·luminats, potser no ens esperen a la costa, potser les provisions escassegen, però seguim amb l'esperança, o com a mínim som prou tossuts, per afirmar que en 20 anys els nostres fills viatjaran per nosaltres i ho faran amb la nostra estimada llengua.

Ens neguem a acceptar que tot està perdut. Sigui amb recolzament o en solitari, no baixarem les veles, navegarem contra vent si fa falta i no defallirem mentre les forces ens acompanyin.

I sigui on sigui el final del viatge, ens sentirem orgullosos de tot allò que haurem sembrat. Sigui captivar les amazones o simplement animar a altres mariners durant la travessa.

A propòsit de la llengua a Internet

Necessitem més recolzament tots plegats. Anima't a participar activament, no deixis morir la llengua. Pot semblar exagerat, però no ho és, la llengua està en perill de mort els propers 10 anys. Recolza els projectes en català, recolza el contingut en català a Internet. Realitza contingut en català!

Ho pots fer de moltes maneres: econòmicament, si, però també fent-ne difusió, promocionant, comentant, compartint, pressionant a institucions. Participa, implica't! Entre tots la podem salvar. Aporta el teu gran de sorra:
O podeu col·laborar amb material, eines, idees o qualsevol altre cosa que creieu pot ajudar-me, tot és benvingut!
Em podreu trobar a Twitter i Telegram. També ajudeu simplement seguint-me a Twitch i Youtube!


Gràcies per llegir i fins la setmana que ve!