Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Dev.Id

Youtube | twitch

  • 4
    Mecenas
  • 22.0
    mensuales
  • 455.95
    total

Pokémon Copa Catalana Randomlocke!

Avui comença la nostra particular Pokémon Copa Catalana Randomlocke!

Un esdeveniment organitzat per un company de GamingCAT i CreadorsTV, en Meian Best, que consisteix en jugar i passar-se el joc Pokémon Ultra Sun de Nintendo 3DS però amb unes normes concretes que marquen la competició.

Durant tot el mes de Juliol els 17 participants intentarem passar-nos el joc sense arribar a perdre les 20 vides aconseguint un equip de Pokémon amb el que poder competir a la Lliga final on combatrem amb els altres participants per aconseguir el màxim de punts possibles que ens condueixin a dalt de tot de la classificació.

A mi em podreu seguir les nits a partir de les 23h al meu canal de Twitch, però també podeu apropar-vos a veure els altres participants als seus canals i seguir la competició. Tota la informació i avisos els trobareu al compte de Twitter oficial: https://twitter.com/copapokemon

Aviat parlaré d'altres novetats, contingut i esdeveniments que hem començat aquest mes però de moment, ens veiem a https://twitch.tv/devidcat