Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Dev.Id

Youtube | twitch

  • 4
    Mecenas
  • 22.0
    mensuales
  • 455.95
    total

Explota el món - Treasures of the Aegean


Nou FIRST PLAY a Youtube!

Avui us porto TREASURES OF THE AEGEAN, un videojoc indi català i en català que tenia pendent des que va sortir el 2021. Una aventura de plataformes i trencaclosques en 2D horitzontal de David Jaumandreu d'Undercoders.

Marie Taylor és l'heroïna d'aquesta aventura, una brillant caçadora de tresors que treballa amb el seu associat, l'historiador James Andrew, buscant relíquies ancestrals. Uneix-te a ella en aquest thriller històric d'acció i descobreix els secrets d'un regne perdut, que ha quedat tràgicament atrapat en un bucle temporal sense fi. Explora un fantàstic món obert, no lineal i dibuixat a mà, recupera valuoses relíquies, explora una illa perduda i troba noves pistes a cada bucle per completar una profecia ancestral. Desxifra els misteris que van fer enfadar els antics déus, a la teva recerca per prevenir que la història es repeteixi eternament.

Aquest vídeo és possible gràcies als subscriptors i mecenes a Twitch i Aixeta de: francesc_bm, xiuxiuejos, pere1sab, drfelip, pedrologeo, marcsarda, slurmff i niushh. Moltes gràcies pel suport! 😊

Ah, i recorda fer m'agrada al vídeo: https://youtu.be/44FoXtJ6WdY

Salut!
Dev.Id
29 noviembre 2023