Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Dev.Id

Youtube | twitch

  • 4
    Mecenas
  • 22.0
    mensuales
  • 455.95
    total

Estrena "The Quarry"

 Bon dia!

Avui toca estrena a Twitch! Ja tenia ganes de començar un joc nou i a més de sortida, i aquest em fa especial il·lusió perquè des que es va anunciar l’estava esperant.

"The Quarry" és un videojoc narratiu on l’usuari pren el control de varis personatges per desentrellar tota una història i anar avançant en el seu desenvolupament. A més, totes les decisions que pren l'usuari afecten directament en els esdeveniments següents fent que l’aventura canviï radicalment i es produeixin camins i finals totalment diferents. En concret, en aquest videojoc hi ha més de 60 finals diferents.

Em planto davant d'aquesta obra sense saber més que la temàtica és de terror slasher adolescent i que l’aventura segueix a un grup de joves que decideix passar uns dies a una cabana apartada de la civilització. Moltes sorpreses, molts ensurts i molta diversió pels que ens agrada aquest tipus de gènere i videojoc.

Reconec que la premissa inicial és semblant a l’anterior joc, "Until Dawn", de la mateixa companyia, però si aquell va funcionar, repetir la fórmula no em sembla malament i a més, segur que l’hauran millorat. Ho veurem!

A més, igual que vam fer amb l'anterior sèrie, qui vulgui participar de l'experiència ho podrà fer a través del xat del directe i entre tots prendrem les decisions per anar avançant. Així que ja saps, si t'agraden aquests jocs tipus "tria la teva aventura", t'espero aquesta nit a twitch.tv/devidcat

Per cert, fins i tot he fet un anunci de la sèrie, subtitulant en català el vídeo. Què et sembla? Posa-ho als comentaris!

Enllaç vídeo Youtube: https://youtu.be/IL8qqr5wL8g

Fins ara!