Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Dev.Id

Youtube | twitch

  • 4
    Mecenas
  • 22.0
    mensuales
  • 455.95
    total

Entrevista Vilaweb

Bon dia!

No ho havia comunicat a ningú perquè no sabia res específic però ara ja ho puc explicar.

A principis de la setmana passada em van contactar per privat des de la redacció de Vilaweb, un dels portals catalans més històrics d'internet. M'havien trobat per les xarxes i volien escriure un article sobre el streaming en català de videojocs i segons ells jo n'era un bon perfil de "destacat" en aquest aspecte (això ja és criteri de cadascú jejej).

Vàrem quedar Dijous a la tarda per videoconferència i bé, potser vaig xerrar massa... va ser una entrevista típica de pregunta i resposta només que ja sabeu el que m'agrada a mi parlar, així que les respostes les vaig desenvolupar molt i potser vaig saturar l'entrevistador amb massa informació.

Sigui com sigui, ahir en van treure l'article per la web i he de dir que han sabut sintetizar bastant bé tot el que vaig dir ja que, en comptes de centrar-ho específicament amb els directes/vídeos de videojocs, vaig girar la conversa al món audiovisual en català de manera general parlant de diferents xarxes i plataformes, i sobretot informant sobre la comunitat creadors.tv i tots els esdeveniments, activitats i projectes que estem posant en marxa i realitzant.

Us enllaço aquí l'entrevista: https://www.vilaweb.cat/noticies/devid-streamer-gaming-catala-entrevista/
I aquí teniu el tweet específic per compartir: https://twitter.com/VilaWeb/status/1335480342254297091

Recordeu seguir a creadors.tv a Twitter per estar assabentats de tot: twitter.com/creadorstv

Fins la propera!
Dev.Id
07 diciembre 2020