Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Dev.Id

Youtube | twitch

  • 4
    Mecenas
  • 22.0
    mensuales
  • 455.95
    total

Com anem?

Avui simplement tenia ganes d'escriure una estona i mira, aquí estic.

Fa setmanes que porto una càrrega de feina altíssima, tanta que m'és impossible fer quasi res d'oci o descans. Imagineu que ara quan escric aquestes línies és una pausa entre dos treballs a les 23:27h de la nit. Porto tot el mes de Febrer quasi desaparegut degut a aquest fet, i me'n alegro en part perquè feina és igual a diners i això vol dir que ja no penso en ajudes d'institucions ni en haver de buscar què fer.

Actualment treballo 8 hores al dia d'una feina en xarxes socials de manera fixa i a més, estic realitzant feines de manteniment i millores en projectes web de client antics, el que provoca que tingui molt poc temps per res més sobretot tenint en compte que segueixo l'horari del meu fill. Llevar-lo, vestir-lo, donar-li esmorzar, portar-lo al col·legi, fer-li el dinar, portar-lo altre cop per la tarda i banyar-lo als vespres.

Sort que a casa som 2 perquè encara em pregunto com s'ho fan les famílies monoparentals o els que tenen més d'un fill... jo amb tota la feina laboral i familiar ja em costa trobar moments per veure una sèrie o seguir endavant amb tots els projectes que vaig presentar fa un mes al especial de Twitch i Youtube.

No dubteu que tot arribarà, que seguirem amb #FútbolDeGanxet, que acabaré tornant als directes de videojocs per Facebook, els Vlogs de Youtube i que començarem amb els programes #YoutubeEnCatalà i #DECAI. Més tard o més d'hora però arribarà perquè en tinc ganes i trobaré el moment per fer-ho.

Mentrestant però, seguirem recuperant-nos econòmicament de l'any de pandèmia que ens ha deixat escurats i a més, amb feina que m'agrada, gaudeixo i s'adapta a la meva situació personal. Què més puc demanar? Res, que tinc molta sort i només desitjo que aquest 2021 sigui també per vosaltres un molt bon any amb família, amics, salut i, perquè no, diners també. Que encara que no els vulguem, són necessaris.

Salut amics! 💗
Dev.Id
02 marzo 2021