Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Dev.Id

Youtube | twitch

  • 4
    Mecenas
  • 22.0
    mensuales
  • 455.95
    total

Canvis al 5 minuts més!

Bona tarda a tothom!

Segurament sabreu que a finals de Juliol vàrem acabar la primera temporada del podcast "5 Minuts Més". El projecte del #5MinutsMés sempre ha tingut 2 objectius principals, per una banda la d'unir totes les comunitats catalanes de videojocs en un esdeveniment mensual on compartir experiències, i per altra banda, la de promocionar i donar a conèixer aquestes comunitats i els seus membres a les xarxes perquè més gent pogués unir-s'hi i descobrir que #encatalà també es poden gaudir dels videojocs.

Estic molt content d'anunciar que després de tota una temporada, de realitzar 12 programes i més de 100 vídeos, aquest projecte segueix amb una segona temporada més viu que mai. Una segona temporada que vindrà amb un seguit de canvis, un dels quals és la direcció. A partir d'ara el programa serà capitanejat per en Shen De Luth, Roger i en XusLord, tots 3 col·laboradors regulars del programa, que prendran el meu relleu per seguir i millorar el podcast en contingut, realització i els objectius que sempre hem perseguit.

De manera personal, valoro molt positivament la feina que hem fet aquesta primera temporada. M'hagués agradat seguir més involucrat al programa però les meves circumstàncies personals i altres projectes, com creadors.tv, requereixen la meva total atenció i m'impedeixen seguir participant-hi de manera regular. Tot i així, sé que el projecte queda en les millors mans possibles i segur que aquests canvis li donaran un nou aire i empenta.

Per la meva part només em queda que agrair a tot l'equip la seva total implicació i a tots vosaltres la vostra col·laboració i participació, tots els que heu fet possible aquest projecte i tots els que ens heu ajudat contribuint o seguint-lo mes a mes.

Així que ja sabeu, aquest diumenge 27 de setembre a les 19:00h comença la 2a temporada al Twitch de Gaming.cat: twitch.tv/gaming_catala, us hi esperem!

Molta sort, molts ànims i visca els 5 minuts més!