Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Dev.Id

Youtube | twitch

  • 4
    Mecenas
  • 22.0
    mensuales
  • 455.95
    total

Anem millorant - Rocket League

 
Una setmana més, arriba un nou FIRST PLAY a Youtube!

Finalment m'he atrevit a tornar a ROCKET LEAGUE. El primer cop ho vaig intentar durant el meu aïllament per Covid, però per culpa del mateix virus vaig haver de parar. Ni 5 minuts vàrem poder jugar, així que avui torna en Nico per fer duo i intentar aprendre i guanyar algun partit.

Rocket League és un videojoc en línia on es juguen partits de futbol amb cotxes i una pilota gegant. Un concepte molt innovador que es va tornar molt popular durant la pandèmia i que moltes altres companyies han acabat imitant. Els vehicles poden fer servir una propulsió extra que els permet accelerar més i desplaçar-se per l'aire. Els partits duren 5 minuts excepte en cas d'empat, que es juga una pròrroga fins que algun dels dos equips marca un gol.

Aquest vídeo és possible gràcies als subscriptors i mecenes a Twitch i Aixeta de: francesc_bm, xiuxiuejos, pere1sab, drfelip, pedrologeo, marcsarda, slurmff i niushh. Moltes gràcies pel suport! 😊

Recorda fer m'agrada al vídeo! https://youtu.be/gm5wMzxuScM

Ah, i si t'agrada molt molt molt... considera fer-te mecenes!
Dev.Id
04 diciembre 2023